L’entapissat del volant permet de renovar l’estat de l’interior del cotxe i tornar a tenir els acabats de fàbrica. L’entapissat del volant es precisa si hi ha desperfectes a l’entapissat del volant per l’ús i el seu desgast natural. L’entapissat del volant tornarà el sentiment de confort i alegria a l’hora de conduir el cotxe. El procés de entapissat és força complex i difícil per obtenir els acabats de fàbrica. A la nostra empresa treballen especialistes d’alta qualitat que tenen l’experiència de molts anys.

A l’hora de visitar el nostre taller nostres experts ajudaran a triar els materials i el disseny. Els materials que estem utilitzant són d’alta qualitat. Avui dia el material més popular, és el cuir que dóna un tacte agradable, disposem també alcántara original per donar un toc més esportiu.
Tapissem no solament el cèrcol del volant, sinó també els coixins de seguretat i elements del volant, restaurem plàstics desgastats. El preu d’entapissat de cada volant és diferent ja que es valora per molts criteris pels nostres experts ja que hi ha volants diferents i amb diferents problemes. Cada cas és diferent per això és millor sempre passar pel taller i per tenir un preu estimat ompli el formulari i contestarem en breu.

 

Mida màxima de fitxer 64MB (formats compatibles: jpg, jpeg, pdf, png, avi, mov, mp4).