Gairebé tots els sostres entapissats de fàbrica vénen entapissats amb una tela i amb una escuma. Aquesta escuma amb els anys i per la calor i la humitat, es va podrint, de manera que el sostre es va desprenent. En aquest cas reparar això és impossible. A causa de que la tela es queda molt fina i si intentem encolar es traspassarà la cua i cal sanejar tota l’escuma podrida perquè si no en dos dies tornarà a desenganxar-se. Per aquests motius és impossible aprofitar la tela vella.
El treball consisteix a desmuntar tot el sostre i entapissar de nou afegint tela amb escuma nova. Les teles del sostre del fabricant dels vehicles no les venen, el que ven és el sostre interior complet nou que sol ser bastant més car.
Hi ha fabricants de teles que fabriquen les teles amb el dibuix i el color en majoria dels casos gairebé igual com d’origen. Tenim una àmplia gamma de teles de primera qualitat per triar.
En el cas que el sostre sigui solar, no hi ha cap problema, ja que el treball és el mateix. En la majoria dels casos per poder entapissar la tapa del sostre solar caldrà desmuntar la placa del sostre solar, i una vegada que aquesta desmuntada el sostre interior del cotxe. El sostre solar, seguirà funcionant com el primer dia i la nostra experiència i professionalitat ens avalen sempre tenim garantia pels nostres treballs realitzats. De vegades, ens pregunten ¿i si no faig la tapa del sostre solar? Nosaltres sempre recomanem a l’hora d’entapissar el sostre del cotxe, també entapissar la tapa perquè normalment l’escuma si està podrida, està en mal estat per tot arreu i si no es entapissa la tapa del sostre solar avui, demà per poder fer-ho, hi haurà de tornar a desmuntar tot per entapissar només una tapa.

Es pot fer el entapissat del sostre en el mateix dia sempre amb cita prèvia. Tapissem sostres amb els acabats igual que de fàbrica, tant en alcántara com en pell i si el client desitja un disseny personalitzat, es podrà fer també.

Realitzem projectes en entapissat dels sostres en tela, alcántara, pell. Juntament amb els sostres de l’interior del cotxe tapissem muntants laterals del sostre que són dos davanters, dos del mig i dos darrere, tapissem també manetes i para-sols.

Realitzem treballs amb cotxes antics que porten sostre de varetes i per descomptat també reparem els sostres després dels salts dels coixins de seguretat.
Omple el formulari i et contestarem en breu amb el preu exacte per entapissar un sostre normal en tela i si el cas és més complex, el millor és passar-se pel taller per veure els acabats i l’estat del sostre per triar els materials etc.

 

Mida màxima de fitxer 64MB (formats compatibles: jpg, jpeg, pdf, png, avi, mov, mp4).