Al cotxe nou, l’estat de les peces de l’entapissat estan impecables, però amb el temps d’ús i amb els anys, els materials comencen a perdre les seves acabats de fàbrica.
Els elements interiors com el entapissat de les portes comencen a perdre el color, el encoixinat que porten la majoria de les portes amb el temps, a causa de la humitat, a la calor ia la temperatura es van podrint. Per resoldre aquest problema tenim dues opcions:
– Trobar en el desballestament, però en aquest cas el entapissat de la porta està destrossat normalment.
– Comprar una nova peça al fabricant, això pot ser molt costós i els acabats serien de fàbrica. Llavors ve la pregunta de I si li vull donar un toc i fer un disseny diferent d’origen al meu gust? En aquest cas en Tapisseria de cotxes Autotapizado.com tenim moltes possibilitats a la vostra mida d’entapissar els panells de les portes.
La majoria de les portes dels cotxes vénen entapissats amb tela, polipell o amb pell i si és de plàstic també podem entapissar sense problema.

Realizamos trabajos en tapizado de las puertas

  • Igual que com d’origen amb tela o pell, si és de tela hi ha possibilitats d’entapissar en pell.
  • Restauracions dels panells de les portes.
  • Restauració d’elements dels panells de les portes
  • Tapissats dels recolzabraços de les portes en materials com tela, pell, pell sintètica, alcántara …
  • Entapissat de les portes personalitzades amb costures, rombes, brodats etc.
  • Omple el formulari i et contestarem en breu amb el preu orientatiu o si pots, sempre és millor passar pel taller per veure els acabats i l’estat de la porta triar els materials etc.

 

Mida màxima de fitxer 64MB (formats compatibles: jpg, jpeg, pdf, png, avi, mov, mp4).