Avui en dia els fabricants dels automòbils fabriquen els acabats de l’interior del cotxe amb bastant bona qualitat, però és força més freqüent que aquesta feina la facin els professionals i experts en el entapissat al taller de tapisseria de cotxes.
Els entapissats que fabriquen són més perquè agradi a molta gent; però i si es vol un entapissat i acabats d’interior de disseny al meu gust? I si per l’ús i amb els anys el entapissat ha perdut la seva estètica i els materials i les escumes estan danyades? En aquest cas el entapissat complet o parcial és la millor opció.
Els nostres professionals t’ajudaran a triar i t’aconsellaran la millor opció, per a cada cas especial, des d’un entapissat senzill fins a un entapissat integral amb modificació dels seients, elements interiors i canvi de color elements decoratius. Disposem d’una àmplia gamma de materials per triar, des dels bàsics fins a la gamma més alta.

Qualitat. Realitzem qualsevol desig del nostre client, i garantim alta qualitat dels nostres serveis.

Consultes. Posa’t en contacte amb nosaltres i els nostres experts et donaran una consulta detallada.

Garantia. Tots els treballs es realitzen en el temps i a l’hora sempre amb cita prèvia. Donem garantia de dos anys a tots els nostres treballs.

Preus accessibles. Donem qualitat i acabats de fàbrica a preus raonables.

Per a més informació posa’t en contacte amb nosaltres o omple el formulari i et contestarem en breu.

 

 

Mida màxima de fitxer 64MB (formats compatibles: jpg, jpeg, pdf, png, avi, mov, mp4).