L’interior de l’automòbil a cada cotxe, és únic. Per molt que cuidem i mantenim net el nostre interior del cotxe, al final s’embruta gairebé sempre sense adonar-nos. La pols al entapissat i elements interiors, el fang de les sabates, els desgastos i el tint de la nostra roba al entapissat, el pèl dels animals domèstics i també faves i taques del menjar són algunes de les taques o brutícies que podem trobar-nos en qualsevol cotxe.
Avui dia els entapissats i elements interiors del cotxe estan fets de diferents materials per l’estructura i característiques que, per netejar segons la superfície que tingui el nostre vehicle, resultarà una tasca molt complicada ja que en molts casos no tindrem els productes adequats per a aquest material jo superfície.
Pell natural o pell sintètica alcántara, tela del sostre, plàstic … tots aquests materials demanen la seva atenció personalitzada, perquè els productes no són compatible per a totes les superfícies. Realitzem neteges integrals de l’interior del cotxe. Cuidem el teu vehicle al màxim com si fos el nostre. Les neteges són totes manuals i cuidem fins al més mínim detall. Disposem una àmplia gamma dels millors productes de neteja del mercat per a cada element de l’interior del cotxe.

 

Mida màxima de fitxer 64MB (formats compatibles: jpg, jpeg, pdf, png, avi, mov, mp4).